Come in my cave

Que no hay tías frikis? Que a las mujeres no nos atrae la tecnología? Que a las mujeres no nos gusta el cine Gore? Bésame las botas de polipiel, gusano.

domingo, octubre 28, 2007

ATENCIÓN: PROGRAMA DE LAS 12 HORAS!!!!!!!!


Ahí va eso: anda que os quejaréis, eeehhhh?????


12 HORES AMB EL MILLOR CINEMA DE TERROR2007-10-28
El dissabte 10 de novembre, a partir de les 20h, s’iniciarà una nova edició de les esperades i tradicionals 12 Hores de Cinema de Terror...La programació d’aquesta edició ofereix una selecció del millor cinema de terror, mitjançant una sucosa combinació de pel·lícules de diverses nacionalitats i de propostes de tota mena. “28 semanas después”, dirigida per Juan Carlos Fresnadillo, i seqüela de “28 días después” de Danny Boyle, serà la pel·lícula encarregada de donar el tret de sortida a les 12 Hores d’enguany. L’autor d’”Intacto” ha creat una de les millors pel·lícules de zombies dels darrers anys, terror en estat pur i ritme adrenalitic, però també plena de sarcasme i metàfores de tota mena. Tot un luxe d’obertura!El Festival aposta fort pel nom de Greg Mclean, realitzador australià de qui s’ofereixen els dos llargmetratges que ha dirigit, i de qui estem convençuts serà – si no és ja – un dels noms claus del terror actual. El doble programa Mclean, està format per “Wolf Creek”, duríssima crònica real presentada a ritme de pertorbadora road movie, que destaca per la seva crueltat i sang freda. Tanmateix, a les 12 Hores també hi tindrà cabuda la següent pel·lícula de Mclean, la comercialment inèdita “Rogue”, tot un homenatge al terror de sèrie b dels setanta, visualment portentosa, i protagonitzada per Radha Mitchell – Melinda i Melinda pels amics -.A més a més, a les 12 Hores 2007, també hi ha espai per dues apostes irreverents i irresistibles: “Desmembrados” i “Ovejas asesinas”; la primera és una gran sàtira sobre els programes corporatius empresarials, sustentats per un excel·lent guió, i la segona, és un sentit homenatge a aquelles primeres joies d’un principiant Peter Jackson i les seves “Braindead” o “Mal gusto”.I per completat el programa, evidentment la sempre esperada sessió sorpresa, en aquesta ocasió, més sorpresa que mai... ja podeu començar a trencar-vos la closca i fer la vostra aposta.

5 Comments:

  • At 6:19 p. m., Blogger Goblin said…

    Se agradece la presteza con la que ha divulgado la información srta Esmarelda. La verdá el programa de este año está muy bién, películas muy cañeras solo que en mi caso como me suele pasar ya he visto la mayoría y está la "doble sesión de manga" que se repite con las cotxeres.. Lo que mas me interesa es "28 semana despues" q aun no he visto y tb la de "rogue" aunque también me da que la peli sorpresa de este año no va a ser algo destroyer..
    A ver si m'animo porq los 20€ypico de la entrada tampoco ayudan jeje si ud conoce algún tipo de 'descuento' siempre será bién recibido;)

     
  • At 6:33 p. m., Blogger Esmarelda Medusa Villalobos said…

    este año no hay enchufe que valga, no creo que encuentre ni pa mí!
    pues mira, mi apuesta de peli sorpresa va a ser para DON'T y las tres horas de relleno que la acompañan (léase Grindhouse) DALE CAÑA, PUTA NEGRA!

     
  • At 6:44 p. m., Blogger M. said…

    Saludos!

    He encontrado tu blog buscando información de las 12 horas de Molins. Yo voy a ir, pero creo que me gustó más la programación del año pasado. La doble sesión me gustó en su momento, pero me da palo volver a verla. No así Grindhouse, que si la hacen me harán muy feliz. Del año pasado me aburrió soberanamente El vídeo de Benny, y me dormí con Leyenda Mortal para poder aguantar The Host, que me encantó.

    Nos vemos allí!



    Por cierto, he visto en tu perfil que te gusta The Rocky Horror... ¿Ya sabes que se hace cada mes en los Casablanca-Gracia?

     
  • At 9:33 p. m., Blogger Esmarelda Medusa Villalobos said…

    Saludos, mascaradaxiii!
    me gustan mucho las primeras del hanecke pero la verdad es que yo tampoco pude soportarla... no era como para ponerla la penúltima. La de leyenda mortal era una peli de fantasmas "al uso" y si te gustó The Host te recomiendo que veas en cuanto puedas "Dai Nipponjin", un desmadre nipón tipo "gettin Any" del Kitano. Hasta las 12 horas!

     
  • At 9:34 p. m., Blogger Esmarelda Medusa Villalobos said…

    Por cierto: tengo un post en este blog con fotos de una sesión de Rocky Horror en el cine casablanca. Inolvidable, espero repetirlo en breve...

     

Publicar un comentario

<< Home