Come in my cave

Que no hay tías frikis? Que a las mujeres no nos atrae la tecnología? Que a las mujeres no nos gusta el cine Gore? Bésame las botas de polipiel, gusano.

domingo, octubre 28, 2007

ATENCIÓN: PROGRAMA DE LAS 12 HORAS!!!!!!!!


Ahí va eso: anda que os quejaréis, eeehhhh?????


12 HORES AMB EL MILLOR CINEMA DE TERROR2007-10-28
El dissabte 10 de novembre, a partir de les 20h, s’iniciarà una nova edició de les esperades i tradicionals 12 Hores de Cinema de Terror...La programació d’aquesta edició ofereix una selecció del millor cinema de terror, mitjançant una sucosa combinació de pel·lícules de diverses nacionalitats i de propostes de tota mena. “28 semanas después”, dirigida per Juan Carlos Fresnadillo, i seqüela de “28 días después” de Danny Boyle, serà la pel·lícula encarregada de donar el tret de sortida a les 12 Hores d’enguany. L’autor d’”Intacto” ha creat una de les millors pel·lícules de zombies dels darrers anys, terror en estat pur i ritme adrenalitic, però també plena de sarcasme i metàfores de tota mena. Tot un luxe d’obertura!El Festival aposta fort pel nom de Greg Mclean, realitzador australià de qui s’ofereixen els dos llargmetratges que ha dirigit, i de qui estem convençuts serà – si no és ja – un dels noms claus del terror actual. El doble programa Mclean, està format per “Wolf Creek”, duríssima crònica real presentada a ritme de pertorbadora road movie, que destaca per la seva crueltat i sang freda. Tanmateix, a les 12 Hores també hi tindrà cabuda la següent pel·lícula de Mclean, la comercialment inèdita “Rogue”, tot un homenatge al terror de sèrie b dels setanta, visualment portentosa, i protagonitzada per Radha Mitchell – Melinda i Melinda pels amics -.A més a més, a les 12 Hores 2007, també hi ha espai per dues apostes irreverents i irresistibles: “Desmembrados” i “Ovejas asesinas”; la primera és una gran sàtira sobre els programes corporatius empresarials, sustentats per un excel·lent guió, i la segona, és un sentit homenatge a aquelles primeres joies d’un principiant Peter Jackson i les seves “Braindead” o “Mal gusto”.I per completat el programa, evidentment la sempre esperada sessió sorpresa, en aquesta ocasió, més sorpresa que mai... ja podeu començar a trencar-vos la closca i fer la vostra aposta.

jueves, octubre 25, 2007

MUESTRA DE CORTOS GORE ITALIANOS!!!!!!!

Una sorpresa inesperada. El sábado y el domingo de esta semana hay una MUESTRA DE CORTOS DE CINE GORE INDEPENDIENTES ITALIANOS a las 19:30 en el centre Cívic Drassanes. La entrada es libre!. No hay imágenes ni cartel del evento, debe ser porque en el raval son pobres...

viernes, octubre 12, 2007

STRANGE CIRCUS: ENTRE HANECKE Y MIKE

La imagen de la carátula inspirada en los cuadros de Lolitas durmientes de Balthus ya promete y dice por dónde van los tiros: Las protagonistas de esta historia son una niña perturbada debido a los abusos cometidos por su padre, y una escritora que recuerda bastante al personaje de "La Pianista" de Hanecke. Lo gracioso es que esta última es la adaptación de la novela de la escritora Nobel Elfreide Jelineck, la cual padece fobia social y ha reconocido que su novela tiene un trasfondo autobiogáfico... como ocurre con la escritora de esta película.
Strange Circus es bastante enfermiza, con una imaginería visual que recuerda a Miike, y si hay otra película a la que le debe bastante es a "Audition" y en menor grado, a "Visitor Q". Tiene momentos muy buenos como cuando los "ayudantes" van a un burdel donde las pupilas van ataviadas de monjas, o las escenas en el "Circo", con máscaras venecianas, Drag Queens y un poco de "tras la Puerta Verde". La película se divide en dos mitades, la primera es el relato en primera persona de las vicisitudes de la niña y la segunda es sobre las correrías (en silla de ruedas) de la escritora. Es un poco lenta en algunos momentos (la película, no la silla) pero merece la pena verla. esto va por vosotros, los divorciados del cine Japo!

Ode To The Suicide Girls #7

El otro día tuve una grata sorpresa al ver un episodio de CSI New York (Ya, ya sé que es aburrida pero no daban nada mejor los lunes y el toni seguía K.O) protagonizado por nada más y nada menos que las SUICIDE GIRLS! Hace tiempo que conocía la página de estas pinups gótico-lolita-punks y son un disfrute para la vista, la imaginación y la masturbación, para ellas y para ellos. Y es que... SON LAS PUTAS AMAS!

miércoles, octubre 10, 2007

DAWN OF THE TONI

la maquinita de marras ha decidido estar con nostros algún tiempo más, me pregunto cuándo será su próxima rabieta... en fin, aquí estoy de nuevo!!!!